Ontspanning

Doorheen al dat studeren is het ook belangrijk om voldoende te ontspannen. Om deze reden organiseren we vijf kleinere themafeestjes en één à twee TD’s (grote fuiven) zoals onze geliefde French Kiss TD doorheen het jaar. Wat kan je verwachten van onze feestjes? Muziek, dansen en lekkere drankjes (soms ook snacks). Onze themafeestje gaan door in ons geliefd stamcafe De Klimax waar we een heel belangrijke regel hebben. Namelijk bij elk liedje van Britney Spears moeten onze gedoopte leden aan jawel hoor: De paal! Onze feestjes zijn voor iedereen dus je kan zeker al je vrienden meenemen!

Is feesten niet echt zo jouw ding? Geen zorgen! We organiseren ook ontspannende en culturele evenementen zoals een quiz, een gezelschapsspellenavond, een filmavond of een kerstuitstap.

Zoals zo goed als elke studentenclub organiseren we ook cantussen. Zo hebben we er gemiddeld 6 op een jaar.

Weet je niet wat een cantus is? Geen probleem! we leggen je het kort uit. Een cantus is een studentikoos zang- en drinkfestijn, vaak in verenigingsverband. Een cantor is hier een voorzanger. Het hoofddoel van een cantus is verbroedering, kennismaking met medestudenten aan de hand van samenzang, en gezamenlijke alcoholconsumptie (Er wordt ook altijd water voorzien!). Tijdens een cantus gelden er verschillende regels. Deze regels worden in het begin van het academiejaar aan het begin van enkele cantussen uitgelegd.

Voor verdere vragen over onze ontspanningsactiviteiten kun je altijd terecht bij de volgende presidium leden:

Feest ~ Noa Van Stichel

Feest ~ Kayla Chatrer

Ontspanning & Cultuur ~ Laura Aerts

Cantor ~ Curtis Kidimbu-Luyindula